این پیشنهاد را جدی بگیرید تدوام آلودگی هوا در کلانشهرها / ورود سامانه بارشی به کشور از اواخر وقت فردا اختلال اینترنت در ایران؛ کاهش سرعت و ناپایداری در برخی شهر‌ها امتحانات دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اهواز مجازی شد امتحانات واحد‌های دانشگاه آزاد استان تهران مجازی شد آموزش در تمامی مقاطع تحصیلی آبیک فردا تعطیل شد زمان ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون دانشجو اعلام شد دادستان سبزوار: عناصر خرابکار و برهم‌زنندگان امنیت در سبزوار دستگیر شدند غیرحضوری شدن امتحانات؛ علت تجمع دانشجویان دانشگاه آزاد قم مهلت ثبت نام آزمون‌های ارزشیابی علمی رشته‌های علوم پزشکی تمدید شد مراقب لینک‌های جعلی باشید/ پیامک «واریز کالابرگ» می‌تواند حساب شما را خالی کند بلاتکلیفی فوق‌العاده خاص معلمان در بودجه ۱۴۰۵ ورود سامانه بارشی از جمعه شب به کشور نوروبیون داروی عمومی نیست / هشدار درباره تزریق خودسرانه ویتامین‌ها دستگیری شرور فراری در شاهرود؛ انواع سلاح سرد کشف شد فعالیت مراکز آموزشی قزوین ۱۷ دی غیرحضوری است

پیگیری ویژه پرونده قتل فجیع اعضای یک خانواده در لارستان

رئیس کل دادگستری استان فارس به مسئولان قضایی شهرستان‌های لارستان و بخش بیرم دستور داد، پرونده قتل اعضای یک خانواده در شهر بیرم را ویژه و خارج از نوبت رسیدگی کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۸ - ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 08
کد خبر: ۲۵۹۶۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی امشب، ۱۷ مهرماه با اشاره به وقوع حادثه قتل یک خانواده در شهر بیرم لارستان اظهار کرد: ساعت ۲۳:۴۵ شب گذشته در پی اعلام به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر قتل ۴ نفر از اعضای یک خانواده در یکی از محله‌های شهر لارستان، با صدور دستور قضایی بلافاصله بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: پس از انجام تحقیقات مشخص شد که فردی به همراه همسرش به انگیزه سرقت، مادری ۴۱ ساله و چهار فرزند ۱۳، ۷، ۶ و ۱۴ ساله‌اش که در همسایگی وی سکونت داشته‌اند را به منزل دعوت و پس از بستن دست و پاهایشان، ۴ نفر از آنان را با سلاح سرد به قتل می‌رسانند.

رئیس کل دادگستری فارس اظهار کرد: در همان لحظات اولیه قاتل ۳۲ ساله در منزلش دستگیر شد و در تحقیقات تکمیلی مشخص شد که همسر قاتل، پسر ۱۳ ساله مقتول را به داخل خودرو انتقال و از محل خارج شده است.

موسوی تاکید کرد: با تلاش ماموران انتظامی خودرو شناسایی و توقیف و ضمن دستگیری راننده، پسر خانواده را آزاد کردند. متهمان در اختیار مقامات قضایی قرار گرفتند.

وی یادآور شد: در بازرسی از منزل قاتل یک قبضه سلاح کمری، یک قبضه وینچستر با مهمات مربوطه و ۲ قبضه سلاح سرد کشف شد.

رئیس کل دادگستری استان فارس ضمن صدور دستور ویژه به مسئولان قضایی شهرستان‌های لارستان و بخش بیرم در جهت انجام سریع تحقیقات پرونده و کشف زوایای این جنایت، گفت: متهمین در سریع‌ترین زمان با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری یک استان معرفی خواهند شد.

موسوی با تأکید بر اینکه گمانی‌زنی‌ها و دامن زدن به شایعات طی سیر قانونی پرونده را با مشکل مواجه خواهد کرد از مردم خواست اخبار قضایی را تنها از مراجع رسمی دنبال و قطع کننده شایعات و اظهار نظر‌های غیر رسمی و غیر موثق باشند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر